Tekebaşı Ortaokulu

Vizyon: Gelişen dünya koşullarına hazır insan olmanın gerekliliğini yerine getiren, teknoloji ve yenilikleri takip eden, insana insanca hizmeti ilke edinmiş, çağdaş, düşüncelerini hayata geçirebilen, yaratıcı bireyler yetiştiren bir kurum özelliği taşımak.

Misyon: Kendi kendine yetebilen, çok yönlü; zihinsel, bedensel, sosyal ve kültürel alanlarda kendisini geliştirebilen; kendisinin güçlü ve zayıf yanlarını fark edebilen, araştırmaya hevesli olan ve proje üretebilen; özgüvene sahip, sosyal ve doğal çevreye uyumlu, saygılı ve duyarlı, kendisini geliştirebilen; Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda çağdaş ve bilimsel gelişmelere açık, geçmişle bugün arasında bağ kurabilen, insan haklarını bilen ve uygulayan, bunu davranış halinde gösterebilen; kendindeki olumlu davranışları açığa çıkarıp kullanabilen bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: FUTBOL - VOLEYBOL - HENTBOL - YAKANTOP - SATRANÇ TURNUVALARI
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://tekebasioo.meb.k12.tr

Adres - TEKEBAŞI MAHALLESİ 261. sok. SAMANDAĞ /HATAY

Yerleşim Yeri - TEKEBAŞI MAHALLESİ SAMANDAĞ HATAY

Adres - TEKEBAŞI MAHALLESİ 261. sok. SAMANDAĞ /HATAY

Ulaşım ULAŞIM SORUNU YOKTUR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 25 KM İLÇE MERKEZİNE 5 KM UZAKLIKTADIR.